Zelfstandig uw BRL certificering behalen?

Het BRL certificaat is er voor organisaties die zich bezig houden met het ontwerpen, installeren en beheren van installaties. Het certificaat bevat een set criteria en een maatstaf waaraan het uitvoerende proces van organisaties moet voldoen. Met het Indicate kwaliteitssysteem draagt eQuse bij aan het behalen en het onderhouden van het BRL certificaat. Generiek waar mogelijk, specifiek waar nodig.

Eén gebruiksvriendelijk softwaresysteem met alle handvatten voor BRL certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor BRL certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules, maak snel kennis

Beschik over een totaaloplossing

Met eQuse indicate beschikt u over een totaaloplossing voor het beheersen van uw belangrijkste bedrijfsprocessen. Onze software / webapplicatie heeft een groot aantal functies en ruim 20 modules. Hiermee heeft u maximale invloed op de kwaliteit binnen uw onderneming. Het webbased kwaliteitssysteem helpt u te sturen en verbeteren en geeft u de zekerheid dat uw organisatie voldoet aan de eisen van het BRL certificaat.

Breed scala aan functionaliteiten

Door gebruik te maken van eQuse Indicate beschikt u standaard over een breed scala aan krachtige functionaliteiten. Zo is alle informatie online toegankelijk voor elke gebruiker en op één plek terug te vinden.  Daarnaast draagt het systeem bij aan de beheersbaarheid van het handboek, processen en kwaliteitsdocumentatie. Bespaar uzelf tijd en moeite door het BRL certificaat te behalen en onderhouden met het gebruik van eQuse Indicate