HaZo24 certificeringsoftware

Hoe richt je als huisartspraktijk je kwaliteitsmanagementsysteem efficiënt in? Een lastige vraag, gezien vele mogelijkheden voor certificerings- en accreditatietrajecten. De oplossing: HaZo24 in combinatie met eQuse Indicate. Eén compleet pakket voor kwaliteitsmanagement.

HaZo24: eenduidige oplossing voor kwaliteitsbevordering

HaZo24 (een vertaling van de NEN15224-norm) is een eenduidige kwaliteitsnorm voor alle vormen van huisartsenzorg. De protocollen en normeringen die ten grondslag liggen aan HaZo24 worden onderhouden en doorontwikkeld door Stichting HaZo24. De stichting is constant bezig met kwaliteitsbevordering van huisartsenzorg en levert zodoende een solide basis voor goed praktijk- en kwaliteitsmanagement.

Kant-en-klaar kwaliteitssysteem

Het eQuse kwaliteitssysteem is het onmisbare digitale fundament waarmee HaZo24 bij u in de praktijk tot leven komt. In de basis vormt eQuse al een laagdrempelig en intuïtief kwaliteitssysteem. En dankzij Stichting HaZo24 gaat dit gepaard met gemeenschappelijke en regionaal afgesproken protocollen. Zo heeft u als HaZo24-deelnemer profijt van een compleet pakket voor kwaliteitsmanagement.

  • Altijd up-to-date protocollen
  • Laagdrempelige registratietools (Klachten, VIM/MIP)
  • Een op High Level Structure (HLS) gebaseerde risicobenadering
  • Eén oplossing voor alle soorten huisartsenzorg