Zelfstandig uw HKZ certificering behalen?

Het HKZ certificaat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Organisaties met dit certificaat stellen de klant centraal, hebben de zaken intern goed geregeld en werken voortdurend aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening. Als organisatie in de zorg is dit dus eigenlijk een onmisbaar certificaat.

NEN-HKZ biedt verschillende HKZ-normen. De branche specifieke HKZ-normen hebben ISO 9001 als basis en zijn aangevuld met eisen vanuit de branche. Voorbeelden hiervan zijn de norm voor apotheken (HKZ 136), HKZ voor fysiotherapiepraktijken (HKZ 104) en HKZ VVT (voor Verpleeghuizen, Verzorgingstehuizen & Thuiszorgorganisaties HKZ  144).

Daarnaast biedt HKZ nog normen die niet gebaseerd zijn op ISO 9001; HKZ Kleine Organisaties en HKZ Zorg & Welzijn.

eQuse Indicate sluit als online werkomgeving naadloos aan bij de ISO benadering van de branchespecifieke HKZ-normen maar wordt ook gebruikt voor HKZ KO en HKZ Zorg & Welzijn.

eQuse begeleidt organisaties bij de implementatie van alle HKZ normen in combinatie met de inrichting van eQuse Indicate.

Eén gebruiksvriendelijk systeem met alle handvatten voor HKZ certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor  HKZ certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules, maak snel kennis

Certificering is slechts een formaliteit

Een solide basis voor certificering, dat is wat eQuse Indicate u onder andere biedt. Daarnaast ondersteunt het systeem u bij het voldoen aan nagenoeg alle eisen die het HKZ certificaat aan uw organisatie stelt. Uiteindelijk wordt met eQuse Indicate certificering slechts een formaliteit en scheelt het u een hoop extra werk.

Correcte naleving kwaliteitseisen

eQuse Indicate biedt vele voordelen. Zo bevat het kwaliteitssysteem ruim 20 modules, welke u zelf kunt activeren en deactiveren. Hierdoor is het systeem inzetbaar en toepasbaar in elke organisatie. Ook zijn alle gegevens online toegankelijk voor alle betrokkenen en voert u er risicoanalyses, klachtenmanagement en audits mee uit. Met al deze voordelen draagt eQuse Indicate bij aan een correcte naleving van de kwaliteitseisen van het HKZ certificaat.

Vul het onderstaande formulier in en maak vrijblijvend kennis met het eQuse Indicate kwaliteitssysteem.