Zelfstandig uw HKZ certificering behalen?

Het HKZ certificaat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Organisaties met dit certificaat stellen de klant centraal, hebben de zaken intern goed geregeld en werken voortdurend aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening. Als organisatie in de zorg is dit dus eigenlijk een onmisbaar certificaat. eQuse draagt graag bij aan de behalen en onderhouden van het HKZ certificaat met het Indicate kwaliteitssysteem.

Eén gebruiksvriendelijk systeem met alle handvatten voor HKZ certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor  HKZ certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules, maak snel kennis

Certificering is slechts een formaliteit

Een solide basis voor certificering, dat is wat eQuse Indicate u onder andere biedt. Daarnaast ondersteunt het systeem u bij het voldoen aan nagenoeg alle eisen die het HKZ certificaat aan uw organisatie stelt. Uiteindelijk wordt met eQuse Indicate certificering slechts een formaliteit en scheelt het u een hoop extra werk.

Correcte naleving kwaliteitseisen

eQuse Indicate biedt vele voordelen. Zo bevat het kwaliteitssysteem ruim 20 modules, welke u zelf kunt activeren en deactiveren. Hierdoor is het systeem inzetbaar en toepasbaar in elke organisatie. Ook zijn alle gegevens online toegankelijk voor alle betrokkenen en voert u er risicoanalyses, klachtenmanagement en audits mee uit. Met al deze voordelen draagt eQuse Indicate bij aan een correcte naleving van de kwaliteitseisen van het HKZ certificaat.

Vul het onderstaande formulier in en maak vrijblijvend kennis met het eQuse Indicate kwaliteitssysteem.