Multi-site certificering met eQuse

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Vraag dan multi-site certificering aan.  
Zo bepaal je vanuit één centrale locatie het beleid van alle vestigingen. 
Het eQuse kwaliteitssysteem geeft de organisatie de handvatten om het
kwaliteitsmanagement op doeltreffende en efficiënte wijze in te richten. 

Houd grip op de prestaties van de vestigingen

Het beheer en onderhoud van een multi-site certificaat is vaak complex en arbeidsintensief. Hoe houd je grip op de prestaties van alle aangesloten vestigingen? Door inzicht te krijgen in de prestaties van elke individuele vestiging. eQuse Indicate helpt hierbij. Het kwaliteitssysteem geeft je de handvatten om het kwaliteitsmanagement op doeltreffende en efficiënte wijze in te richten. Met multi-site certificering toont een organisatie aan dat certificerende instanties het vertrouwen hebben dat alle vestigingen op eenzelfde niveau, consistent en aantoonbaar ondernemen.

Multi-site certificering met eQuse

Dankzij de diverse analyse- en benchmark-opties biedt eQuse Indicate je zicht op de verrichtingen van elke aangesloten vestiging. Zo bepaalt de organisatie vanuit één centrale locatie het beleid van alle deelnemende vestigingen. Zaken als het handboek, werkinstructies, bestanden en (registratie)formulieren stelt u eenvoudig beschikbaar via het oplegcomponent. Hoofdkantoren en maatschapsaccounts gebruiken deze methode om taken ‘op te leggen’ aan vestigingen.

Vanuit een centrale planner verzorg je het aansturen en bewaken van de uitvoering. Deze planner biedt jou een overzicht van alle door jou opgelegde maatregelen, zoals verbeterplannen, activiteiten, pi’s, audits en meer. Zo voorkomt de organisatie dat  vestigingen uit het gareel lopen en dat de multi-site certificaat ter discussie komt te staan.

De voordelen van multi-site certificering met eQuse

  • Kostenbesparing
  • Minder werkbelasting voor de vestigingen
  • Volledige vrijheid bij de keuze voor de certificerende instantie
  • Minder externe audits
  • Altijd een up-to-date kwaliteitssysteem