Multi-site certificering

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Vraag dan multi-site certificering aan. Het grote voordeel hiervan is, dat u niet elke vestiging afzonderlijk hoeft te laten auditen. Met de juiste tool levert dit u talrijke bedrijfseconomische voordelen op. Zoals kostenbeheersing, centraal gestuurde bedrijfsprocessen en ontzorging van de interne organisatie.

Houd grip op de prestaties van uw vestigingen

Het beheer en onderhoud van een multi-site certificaat is vaak complex en arbeidsintensief. Hoe houdt u grip op de prestaties van alle aangesloten vestigingen? Door inzicht te krijgen in de prestaties van elke individuele vestiging. eQuse Indicate helpt hierbij. Het kwaliteitssysteem geeft uw de handvatten om het kwaliteitsmanagement op doeltreffende en efficiënte wijze in te richten. Met multi-site certificering toont u aan dat certificerende instanties het vertrouwen hebben dat alle vestigingen op eenzelfde niveau, consistent en aantoonbaar ondernemen.

Multi-site certificering met eQuse

Dankzij de diverse analyse- en benchmark-opties biedt eQuse Indicate u zicht op de verrichtingen van elke aangesloten vestiging. Zo bepaalt u vanuit één centrale locatie het beleid van alle deelnemende vestigingen. Zaken als het handboek, werkinstructies, bestanden en (registratie)formulieren stelt u eenvoudig beschikbaar via het oplegcomponent. Hoofdkantoren en maatschapsaccounts gebruiken deze methode om taken ‘op te leggen’ aan vestigingen.

Vanuit een centrale planner verzorgt u het aansturen en bewaken van de uitvoering. Deze planner biedt u een overzicht van alle door u opgelegde maatregelen, zoals verbeterplannen, activiteiten, pi’s, audits en meer. Zo voorkomt u dat uw vestigingen uit het gareel lopen en dat uw multi-site certificaat ter discussie komt te staan.

De voordelen van multi-site certificering met eQuse

  • Kostenbesparing
  • Minder werkbelasting voor de vestigingen
  • Volledige vrijheid bij de keuze voor de certificerende instantie
  • Minder externe audits
  • Altijd een up-to-date kwaliteitssysteem

Meer weten? Vul het contactformulier in en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor Multisite certificering door onze deskundige partnermanager.