Zelfstandig uw NEN 7510 certificering behalen?

Privacy is een steeds belangrijker wordend onderwerp. Dat geldt ook zeker voor de zorg. Wanneer u als zorginstelling te maken hebt met toegang tot, opslag en verwerking van medische gegevens, is het belangrijk dat deze gegevens goed zijn beschermd. Om dit goed te kunnen managen biedt het NEN 7510 certificaat uitkomst. Door het behalen van dit certificaat met eQuse Indicate weet u zeker dat u goed omgaat met (patiënt)informatie.

Eén gebruiksvriendelijk softwaresysteem met alle handvatten voor NEN 7510 certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor NEN 7510 certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules, maak snel kennis

Zekerheid over naleving van wet- en regelgeving

In een snel veranderende markt is het belangrijk flexibel te kunnen handelen. Ons kwaliteitssysteem biedt deze mogelijkheid. Met eQuse Indicate beschikt u over ruim 20 modules, welke u zelf kunt activeren en deactiveren. Daarnaast geeft de tool zekerheid dat uw organisatie de wet- en regelgeving naleeft en voldoet aan de eisen die het NEN 7510 certificaat stelt.

Breed toepasbaar

eQuse Indicate leent zich voor uiteenlopende doeleinden en is daarom ook breed toepasbaar voor organisaties. Met eQuse Indicate heeft u een systeem dat bijdraagt aan de beheersbaarheid van uw processen, kwaliteitsdocumentatie en handboek. Alle informatie is op één plek terug te vinden en gemakkelijk online toegankelijk. Het behalen en onderhouden van het NEN 7510 certificaat wordt met eQuse slechts een formaliteit.