Certificering met eQuse Indicate

Een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van HLS

Met eQuse Indicate bouw je een zeer solide basis voor certificering. Zo kan je jouw organisatie met dit systeem klaarmaken voor de overgang naar normen op basis van High Level Structure (HLS). Voor organisaties die eQuse integreren en volledig benutten, is certificering uiteindelijk slechts een formaliteit. Meest toegepaste kwaliteitssytemen waar de eQuse software voor wordt gebruikt:

Multi site certificering met het eQuse kwaliteitssysteem 

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Vraag dan multi-site certificering aan. Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Vraag dan multi-site certificering aan. Het grote voordeel hiervan is, dat je niet elke vestiging afzonderlijk hoeft te laten auditen. Met de juiste tool levert dit u talrijke bedrijfseconomische voordelen op. Zoals kostenbeheersing, centraal gestuurde bedrijfsprocessen en ontzorging van de interne organisatie.

Op naar een ISO 9001:2015 beproefd systeem

Het ISO 9001:2008-certificaat is nog geldig tot 15 september 2018. Vanaf die datum is ISO 9001-versie 2015 de norm. Bovendien kunt u na 1 maart 2018 geen (her)certificeringsonderzoek meer laten uitvoeren volgens de ISO 9001: 2008. De vraag is: hoe komt u tot een ISO 9001-beproefd systeem?

VCA certificering

Bij bedrijven in de bouw, elektrotechniek en installatietechniek staat veiligheid voorop. Het VCA-certificaat is daarom onmisbaar om aan te kunnen tonen dat u voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en -regels. Bekijk hoe eQuse Indicate ondersteunt bij het behalen en onderhouden van het VCA**-certificaat.

Zelfstandig uw ISO27001 certificering behalen

Met een toenemend aantal cyberaanvallen kiezen steeds meer organisaties ervoor om de beveiliging van hun informatie volgens de basis van ISO 27001 te structureren. Deze organisaties zien in dat het belangrijk is om de beveiliging van hun informatie op orde te hebben. Het eQuse bewezen kwaliteitssysteem helpt om het ISO 27001 certificaat te behalen en te onderhouden.

ISO14001 certificering

Het beleid dat organisaties voert met betrekking tot het milieu wordt steeds strenger. De ISO14001 certificering is de internationale standaard voor milieumanagement. Behaal gemakkelijk het ISO14001 certificaat door gebruik van het eQuse kwaliteitssysteem.

HKZ certificering

De klant centraal stellen, interne zaken goed geregeld hebben en voortdurend werken aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening. Dat is wat organisaties met het HKZ certificaat garanderen. Een onmisbaar certificaat voor organisaties die staan voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Het eQuse kwaliteitssysteem draagt bij aan het behalen en onderhouden van het HKZ certificaat.

NEN certificering

Als organisatie in de zorg is het NEN 7510 certificaat belangrijk om aan te kunnen tonen dat er goed met (patiënt)informatie wordt omgegaan. Zeker nu privacy hoog op de agenda staat zal je als organisatie veilig en beschermd om moeten gaan met informatie. eQuse Indicate helpt bij het behalen en behouden van het NEN 7510 certificaat.

BRL certificering

Organisaties die zich bezighouden met het ontwerpen, installeren en beheren van installaties zullen te maken krijgen met het BRL certificaat. Dit certificaat heeft betrekking op het uitvoerende proces van organisaties. Met eQuse Indicate beschikt u over één gebruiksvriendelijk systeem met alle handvatten voor het behalen en behouden van het BRL certificaat.

NHG accreditatie

Met de NHG accreditatie tonen huisartsenpraktijken aan dat er wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering en dat er verantwoorde zorg wordt geleverd. Hierbij wordt de mening van de patiënt nadrukkelijk betrokken. Met eQuse Indicate beschikt u over een compleet pakket voor kwaliteitsmanagement dat bijdraagt aan het behalen en onderhouden van het NGH certificaat.

ZKN certificering

Het ZKN certificaat, een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland, stellen zeer strenge eisen om de beste medische zorg te kunnen garanderen. Het voldoen aan deze strenge eisen kan ingewikkeld en onoverzichtelijk worden. Behoudt overzicht met het eQuse Indicate kwaliteitssyteem om het ZKN Certificaat te behalen en te onderhouden.