Zelfstandig uw ZKN certificering behalen?

Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen en garanderen de beste medische zorg. Er wordt onder andere getoetst op kwaliteit en professionaliteit van het medische personeel, de behandeling, veiligheid van apparatuur, wachttijden en nazorg. Het kan ingewikkeld en onoverzichtelijk worden om aan alle strenge eisen te voldoen, maar door gebruik van het eQuse kwaliteitssysteem wordt het behalen en onderhouden van het ZKN Certificaat u gemakkelijk gemaakt.

Eén gebruiksvriendelijk softwaresysteem met alle handvatten voor ZKN certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor ZKN certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules, maak snel kennis

Maximale invloed op de kwaliteit

Het zelf activeren en deactiveren van ruim 20 modules is mogelijk met eQuse Indicate. Hiermee bent u flexibel en bepaalt u zelf welke modules wel en niet gebruikt worden en heeft u maximale invloed op de kwaliteit binnen uw onderneming. De tool geeft zekerheid dat uw organisatie de wet- en regelgeving naleeft en voldoet aan de eisen die het ZKN certificaat stelt.

Altijd werken met de nieuwste versie

In de basis vormt eQuse al een laagdrempelig en intuïtief kwaliteitssysteem. Alle data wordt op een plaats bewaard. Op deze is het gemakkelijk om de gegevens actueel te houden en werkt iedereen dus altijd met de nieuwste versie. Bespaar u zelf tijd en moeite door het ZKN certificaat te behalen en onderhouden met het gebruik van eQuse Indicate.