eQuse Module: Documenten

Hoe meer informatie u opslaat, hoe onoverzichtelijker. De module Bestanden biedt de oplossing. Hierin worden alle bestanden op één plek opgeslagen en beheerd in het kwaliteitsmanagementsysteem eQuse Indicate. Voortaan kunt u overal en altijd bij al uw bestanden, werkinstructies en overige kwaliteitsdocumentatie.

Alle documenten op één centrale plek beheren

De module Bestanden is het centrale punt voor alle in eQuse Indicate staande documenten. Hier kan jij alle bestanden beheren die in eQuse Indicate staan. Het is vergelijkbaar met een externe harde schijf aan de computer. Bestanden worden van en naar een server gestuurd.

eQuse Indicate stelt jou in staat om bestanden te kopiëren en deze te beheren. Het geeft jou de controle over de bestandsindeling in mappen. Er kunnen vanuit verschillende modules binnen eQuse Indicate koppelingen gemaakt worden naar deze bestanden middels het bestanden component. Het bestand komt echter altijd in een map van de module Bestanden terecht.

Versiebeheer

Het is mogelijk om voor een bestand versiebeheer te gebruiken. Met versiebeheer weet iedereen in de organisatie welk bestand de laatste is en worden oude bestanden netjes bewaart, zodat iedereen een volledig overzicht behoud. Alle koppelingen worden automatisch geüpdatet na het invoeren van een nieuwe versie. 

Bestanden opleggen

Heeft jouw organisatie meerdere filialen? Met eQuse Indicate kan het hoofdkantoor bestanden opleggen aan de onderliggende vestigingen. Deze zijn niet te wijzigen door de vestigingen zelf. Zo blijft de gehele organisatie wel up-to-date over veranderingen en andere belangrijke zaken.