eQuse Module: Documenten

Hoe meer informatie je opslaat, hoe onoverzichtelijker. De module Documenten biedt de oplossing. Hierin worden alle bestanden op één plek opgeslagen en beheerd in eQuse. Voortaan kan je overal en altijd bij al je bestanden, werkinstructies en overige kwaliteitsdocumentatie.

Alle documenten op één centrale plek beheren

De module Bestanden is hét centrale punt voor alle documenten in eQuse. Hier kan je alle bestanden beheren die in eQuse staan. Het is vergelijkbaar met een externe harde schijf aan de computer. Bestanden worden van en naar een server gestuurd.

eQuse stelt je in staat om bestanden te kopiëren en te beheren. Het geeft jou de controle over de bestandsindeling in mappen. Er kunnen vanuit verschillende modules binnen eQuse koppelingen gemaakt worden naar deze bestanden middels het bestanden component. Het bestand komt echter altijd in een map van de module Bestanden terecht.

Versiebeheer

Voor ieder bestand is er de optie om versiebeheer te gebruiken. Met versiebeheer weet iedereen in de organisatie welk bestand de laatste is en worden oude bestanden netjes bewaard, zodat iedereen een volledig overzicht behoud. Alle koppelingen worden automatisch geüpdatet na het invoeren van een nieuwe versie. 

Bestanden beschikbaar maken

Heeft jouw organisatie meerdere filialen? Met eQuse kan het hoofdkantoor bestanden beschikbaar maken voor alle  onderliggende vestigingen. Deze zijn niet te wijzigen door de vestigingen zelf. Zo blijft de gehele organisatie up-to-date over veranderingen en zorgen we ervoor dat iedereen altijd de meest recente documenten gebruikt.

Ook aan de slag met deze module?

Onze specialisten helpen je graag verder.