Al jouw bedrijfsprocessen in beeld

Goede bedrijfsprocessen zijn natuurlijk belangrijk voor de organisatie. Hoe voorkom je wildgroei? Door alle processen centraal op te slaan in de module Handboek en processen. Met als resultaat: eenvoudige, toegankelijke en begrijpelijke processen.

De module Handboek

De module handboek in de kwaliteitsmanagementsysteem verzamelt alle vormen van bedrijfsinformatie en interne kennis over hoe de organisatie werkt en hoe processen verlopen. Het handboek onderscheidt op overzichtelijke wijze beleidszaken, kwaliteitsdocumentatie of procesbeschrijvingen en protocollen.

Per hoofdstuk/paragraaf kan je tekst kwijt en eventueel bestanden koppelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het personeelshandboek of de management reviews door de jaren heen.

Versiebeheer in het Handboek

Handboekteksten kunnen beheert worden binnen de module en onderwerpen kunnen ondergebracht worden in een hiërarchische structuur. Ook is het mogelijk om handboek hoofdstukken, en alle onderliggende hoofdstukken, te exporteren of te importeren.

Met versiebeheer is het mogelijk om toevoegingen en/of wijzigingen toe te lichten en te loggen. Het verwijderen en importeren van een handboektekst wordt ook bijgehouden. Zo heb je ten allen tijden grip op de processen binnen jouw bedrijf.

Ook aan de slag met deze module?

Onze specialisten helpen je graag verder.