Software voor verbetermaatregelen

Hoe maak je werk van een goede concurrentiepositie? Door succesvol te verbeteren. Het is belangrijk dat deze verbeteringen worden vastgelegd. In het webbased kwaliteitsmanagementsysteem eQuse Indicate doe jij dat snel en eenvoudig met de module Verbeteren.

De module

De wereld verandert, continue verbetering is noodzakelijk. Denk aan het digitaliseren van facturen, slimme communicatiemogelijkheden en flexibele werkplekken. Het is belangrijk dat je deze verbeteringen vastlegt en blijft monitoren. In de module Verbeteren plaats je de verbetermaatregelen op de kalender. Je hebt dus overal en altijd een duidelijk overzicht van de status van elke verbetermaatregel.

Gedelegeerde verantwoordelijkheid

In de module Verbeteren koppel je verbetermaatregelen aan medewerkers. Zo verdeel je het werk. Iedereen kan dus bijdragen aan het verbeteren van de organisatie. Aan een verbetermaatregel kan je aanvullende bestanden koppelen. Medewerkers kunnen opmerkingen plaatsen en zo hun feedback geven op een verbetermaatregel. Na afronding wordt het resultaat opgenomen in de verbetermaatregel. Ook wordt de maatregel verwijderd van de kalender. 

Ook aan de slag met deze module?

Onze specialisten helpen je graag verder.