Praktijkmanagement met eQuse

eQuse is een digitaal kwaliteitsmanagementsysteem voor de ondersteuning van het
praktijkmanagement ennmedewerkers van de huisartsenpraktijk. 

Zo houd je grip op de praktijkvoering.

Praktijkmanagement bij eQuse

Efficiënt praktijkmanagement bij eQuse is een manier van werken en denken waarbij iedereen betrokken is.

Met eQuse wordt een digitale omgeving ingebracht die de hartslag van de praktijk laat kloppen door een kalender met alle taken die in en rondom het praktijkmanagement spelen. Daarnaast biedt eQuse digitaal beheer van documenten, formulieren en protocollen. Alle acties, taken en verbetermaatregelen in het kader van het praktijkmanagement worden gekoppeld aan het normenschema dat NPA of een ISO auditor hanteert. Bekijk hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

NHG Praktijkaccreditatie ontzorgd kwaliteitssysteem

Een huisartspraktijk kan ontzorgt worden aan de hand van het ontzorgende kwaliteitssysteem van PraQties B.V., hierbij ontzorgt eQuse de huisartspraktijk op basis van alles wat in het kader van NPA nodig is. Een compleet kwaliteitssysteem wordt geleverd met alle benodigde en ondersteunende protocollen, acties en formulieren. PraQties onderhoudt hierbij het kwaliteitssysteem en borgt dat het systeem altijd up-to-date is en het voldoet aan de nieuwe NPA norm, ISO 9001 en/of NEN 15225.

Regionaal samenwerken Zorggroep

eQuse wordt ingezet door huisartspraktijken of ze nu klein of wat groter zijn. Steeds meer vaker zien we dat eQuse voor regionale samenwerking wordt opgezet.

Als binnen een zorggroep afspraken zijn gemaakt over centrale ondersteuning van het kwaliteitsmanagement dan is eQuse dé oplossing voor groepsmanagement. Met het centraal beheer van protocollen en andere documenten, eenduidige formulieren en activiteiten zorgt de zorggroep ervoor dat niet elke losstaande praktijk zelf ‘het wiel moet uitvinden’. Via een integrale norm als Hazo24 kan deze samenwerking nog verder versterkt worden door de spoedpost en de chronische zorg te betrekken.

Weten hoe eQuse jouw organisatie kan helpen met centrale aansturing? Vraag direct een demo aan.

Onze klanten

Ik wil meer informatie, neem contact met mij op!

Wil jij meer informatie over wat eQuse voor jouw organisatie kan betekenen?
Vul ons contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Contact