In 3 stappen naar een herkenbaar en efficiënt startmenu

Binnen de hele organisatie effectief en gemakkelijk gebruik maken van het eQuse Kwaliteitssysteem? Geen wirwar aan mogelijkheden maar alleen de taak- en doelgerichte modules gericht op de eindgebruiker? Leer het systeem effectief in te richten met deze 3 handige tips.

Stap 1: Groepen maken

Bedenk een logische indeling die past bij jouw werkwijze. Maak op het tabblad navigeren één of meerdere groepen aan. Dit doe je door te klikken op de knop “Personaliseer”. Elke groep die je aanmaakt, geef je een eigen naam; bijvoorbeeld “Planning”. Voor admin gebruikers bestaat de mogelijkheid om dit zelfs voor de hele organisatie te bepalen.

Stap2 : Kies de voor jou relevante modules

Categoriseer en richt het startmenu zo efficiënt mogelijk in. Sleep je favoriete modules naar de daarvoor bestemde groepen. Voltooi de actie door het startmenu op te slaan en als “standaard menu” in te stellen.

Stap 3: Module tabbladen tonen

Met de hernieuwde indeling van het startmenu behoort het zoeken naar modules tot het verleden. Nog efficiënter werken? Laat de submodule pagina’s verschijnen in het startmenu door te klikken op “toon module tabbladen”. Zo ben je in altijd 2 clicks bij het voor jou relevante systeemonderdeel.

Meer weten over het efficiënt inzetten van eQuse? Stuur je vragen en of opmerkingen naar Welkom@equse.nl