Informatie maximaal beveiligd met eQuse Indicate

eQuse Indicate past perfect binnen een organisatie die informatiebeveiliging hoog in het vaandel heeft of hierop certificeert.

Veiligheid voorop met uitgebreide validatie

Uw informatie is in eQuse Indicate maximaal beveiligd. Dat betekent: behoud van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie. Veiligheid staat bij ons namelijk mijlenver voorop. Dat betekent dat wij ook een uitgebreide validatie (of: extended validatie) uitvoeren op ons inlogdomein. Een ‘uitgebreide validatie’-certificaat(SSL) is het meest veilig. Zo’n certificaat is herkenbaar aan de groene adresbalk in de browser. Gerenommeerde webshops maken gebruik van dezelfde technologie als het gaat om betaling via het internet.

Meer over informatiebeveiliging

We vinden het belangrijk dat eQuse optimaal presteert. En dat ons kwaliteitssysteem maximaal is beschermd tegen elke vorm van ongeautoriseerd gebruik. Op allerlei manieren spannen we ons daarvoor in. Wilt u meer lezen over informatiebeveiliging? Download ons informatieleaflet.

Uw gegevens veilig in eQuse Indicate

Uw gegevens worden veilig opgeslagen bij een Nederlandse ISO27001 gecertificeerde hostingpartij. Backup van het volledige systeem vindt elke nacht rond 4 uur plaats. Er is 90 dagen retentie en verder worden de backups veilig en redundant opgeslagen. U kunt dus zorgeloos gebruik maken van onze applicatie.