Partnerprogramma eQuse

Waarom eQuse Indicate zo goed werkt? Omdat eQuse zich volledig richt op de technologische en functionele ontwikkeling van de software. Voor consultancy en advies werkt eQuse samen met gespecialiseerde organisatieadviesbureaus: onze partners. Met als gezamenlijke doel: het leveren van een eenvoudig en volledig kwaliteitssysteem met modules voor elk certificeringsschema.

 

De meerwaarde van het eQuse partnership

Bent u een partner van eQuse? Dan behoort eQuse Indicate tot uw dienstenpakket. U richt uw eigen eQuse-omgeving in, op basis van eigen kennis, ervaring en werkwijze. eQuse Indicate wordt aangeboden als clouddienst zodat u op afstand afspraken kunt monitoren in het kwaliteitssysteem van uw klanten.

Win-win-win aanpak

Het partnerprogramma biedt alle partijen voordeel. eQuse kan zich blijvend richten op softwareontwikkeling. U als consultant houdt meer tijd over voor inhoudelijke en strategische begeleiding. En de klant? Die krijgt een betaalbare, state-of-the-art oplossing voor zijn bedrijfsinformatie en kwaliteitsbeleid, inclusief professionele ondersteuning. Een win-win-win aanpak dus.

Partner support

eQuse ondersteunt u als aangesloten partner. We bespreken gezamenlijk de onderlinge verbanden van de modules en vertalen deze naar mogelijke klantoplossingen en klantbehoeftes. Onze helpdesk ondersteunt u bij het inrichten en configureren van eQuse Indicate. Of het nu gaat om een enkele licentie of om een Multisite licentie ter vervanging van een bedrijfsinformatie portaal, zoals SharePoint. Kortom, met eQuse Indicate bent u uw klanten optimaal van dienst met een volledig geïntegreerde oplossing.

Word ook partner van eQuse

eQuse heeft een uitstekende samenwerking met toonaangevende consultancy- en adviesbedrijven. Word ook onderdeel van dit netwerk en bied uw klanten het beste in kwaliteitsmanagement.