Alle taken overzichtelijk op een plek

Met de module kalender behoud jij de overzicht over alle geplande taken binnen het kwaliteitsmanagementsysteem. Zo weten alle werknemers wat hun taken zijn, welke nog gedaan moeten worden, welke al gedaan zijn en welke taken verlopen zijn. De organisatie komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan. 

De module

De module Kalender geeft een overzicht van alle geplande items binnen uw kwaliteitssysteem. Alles wat rond en binnen de organisatie afspeelt, kan een plekje krijgen in de kwaliteitskalender. Van daaruit heeft de centrale gebruiker in één overzicht scherp wat alle uitstaande taken zijn, welke voortgang is geboekt (of het gebrek daaraan) en toont de kalender de prestaties van de organisatie.

Wat de kalender voor de organisatie kan betekenen?

  • Maakt visueel duidelijk welke acties er verwacht worden of waar achterstand is
  • Direct afboeken
  • Verbindt bijdragen van de gebruiker aan de organisatiedoelen
  • Helpt medewerkers actief te betrekken bij het kwaliteitsbeleid

Persoonlijke weergave

De kalender biedt ook een persoonlijke weergave. In een persoonlijk overzicht staan alle taken en acties van de medewerker gefilterd op periode, op modules of op status. Vanuit de kalender kan de gebruiker eenvoudig zijn taken afboeken.

Doordat de kalender dicht aansluit bij de dagelijkse realiteit van de gebruiker, helpt de kalender om de toegankelijkheid van het managementsysteem te vergroten, het gebruik te bevorderen en de samenwerking binnen het kwaliteitssysteem te verbeteren.

De bijdragen van medewerker aan de organisatie doelstellingen

De Kalender is het hart van de applicatie, het besteedt aandacht aan de bijdrage van elke individuele medewerker aan de organisatie doelstellingen en helpt dus om kwaliteitsmanagement meer op de voorgrond te laten treden.

Met de centrale organisatie kalender wordt een kwaliteitshartslag zichtbaar en beheerd zodat belangrijke en risicovolle zaken niet uit het oog verloren worden.

Ook aan de slag met deze module?

Onze specialisten helpen je graag verder.